15 juni: Allesbinder Presenteert

Allesbinder nodigt je van harte uit om ons half jaarlijkse evenement “Allesbinder presenteert” bij te wonen. Op donderdagochtend 15 juni zal de volgende editie op de Weurtseweg 150 plaatsvinden. We beginnen de ochtend met een gezamenlijk ontbijt, gevolgd door een inspirerende lezing van buurtsportcoach Paul Heldens. Daarna presenteren onze studenten hun projecten van het afgelopen half jaar op een creatieve manier.

Buurtsportcoach Paul Heldens

Paul Heldens werkt als buurtsportcoach in Nijmegen-West. Buurtsportcoaches hebben als taak de wijkbewoners in hun wijk in beweging krijgen. Paul zal tijdens zijn presentatie ingaan op de successen en uitdagingen die hij in zijn dagelijkse praktijk tegenkomt. Ook zal hij ons zijn toekomstvisie op het sociaal werk toelichten.

PROGRAMMA

08:15 uur: Gezamenlijk ontbijt

09:00 uur: Lezing buurtsportcoach Paul Heldens

10:00 uur: Vrij rondlopen op onze markt

Het programma zal ongeveer tot 11:00 uur duren.

LOCATIE

Weurtseweg 150 te Nijmegen

Aanmelden

We zouden het leuk vinden als je mee komt ontbijten. Laat dit wel even weten als je je aanmeldt. Aanmelden doe door een mailtje te sturen naar ontmoet@allesbinder.nl. Mocht je allergisch zijn voor bepaalde producten, laat het ons even weten.

We hopen je donderdagochtend 15 juni te verwelkomen! Voel je vrij om andere geïnteresseerden uit te nodigen en mee te nemen die dag. Ze zijn van harte welkom, meld ze wel even aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *