“Allesbinder presenteert”, kom je ook?

Op donderdagochtend 2 juni organiseert Allesbinder haar halfjaarlijkse evenement; “Allesbinder presenteert”. Het is een soort open huis waar we graag aan belangstellenden willen laten zien wie we zijn en wat we doen binnen de wijk Oud-West.

De ochtend begint met een gezamenlijk ontbijt, zodat we de dag gezellig met zijn allen kunnen beginnen. Als we kennis met elkaar hebben gemaakt en wakker zijn geworden van de koffie zullen Maartje van der Lee en Willeke van der Doelen, van Buurtbinders, een lezing verzorgen.

Na de lezing is het tijd om nog meer inspiratie op te doen, tijdens de presentaties van onze studenten, de sociale professionals in opleiding. Zij zullen hun projecten binnen de wijk Oud-West in marktvorm binnen op een creatieve manier presenteren. Je kunt dus overal eventjes kijken, kennismaken en vragen stellen. De presentaties zullen zeer divers zijn door de verschillende studieachtergronden van onze sociale professionals in opleiding. Er lopen studenten bij ons stage van Sport- & Bewegingseducatie, Pedagogiek, Maatschappelijk Werk- & Dienstverlening, Toegepaste Psychologie, Culturele & Maatschappelijke Vorming.

 

Programma:
Vanaf 08:15 uur: Gezamenlijk ontbijt
09:00-10:00 uur: Lezing Buurtbinders
Vanaf 10:00 uur: Vrij rondlopen op onze markt

Locatie: 
Weurtseweg 150, parkeren kan achter het gebouw

Deelname is gratis

Hier vind je de officiële uitnodiging.

Lijkt het je leuk om op donderdagochtend 2 juni deel te nemen? Stuur een mailtje naar ontmoet@allesbinder.nl. Laat je dan ook even weten of je mee komt ontbijten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *