Sociale Kaart van Oud-West

In één document een overzicht van álle activiteiten die er te doen zijn in de wijk Oud-West: dat is de Sociale Kaart. Allesbinder heeft in samenwerking met vrijwilligers van Stip deze activiteiten in kaart gebracht.

Het doel van de Sociale Kaart is het creëren van een overzicht van alle activiteiten die er te doen zijn voor bewoners en professionals in de wijk. Deze kaart is onderverdeeld in thema’s als creatief, muziek, spel, sport en bewegen, eten en drinken, zorg hulp en ondersteuning en een thema alleen voor de jeugd.

Het doel van de Sociale Kaart is om meer verbindingen te creëren in de wijk en weer een stap te zetten in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. De Sociale Kaart kunt u inzien op verschillende ontmoetingsplekken in de wijk Oud-West:

Hobbycentrum: Nieuwe Nonnendaalseweg 98

De Biezantijn: Waterstraat 146-A

Stip: Tweede Oude Heselaan 386

Impact-Fabriek: Weurtseweg 150

De Sociale Kaart is een dynamisch document. Dit houdt in dat er activiteiten bij kunnen komen en activiteiten van de kaart verdwijnen. Het is een document van de wijk, dus bij deze de uitnodiging om met ons mee te denken om deze up te date te houden.

De Sociale Kaart is ook digitaal verkrijgbaar. Mocht u daar interesse in hebben, stuur dan een mailtje naar ontmoet@allesbinder.nl, dan sturen we hem naar u op.

Sociale kaart

Foto door Dave van Brenk