West op z’n Best

Met het thema “West op z’n Best” organiseren studenten van Allesbinder verschillende activiteiten in de wijk het Waterkwartier/Biezen. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende initiatieven. Heeft u zelf ook een leuk idee wat helemaal bij ‘West op z’n Best’ past? Laat het ons weten! Loop eventjes bij ons binnen of stuur een mailtje.

West op z’n Best-festival

Zondagmiddag 29 mei was het eindelijk zo ver: het wijkfestival van West op z’n Best in het Westerpark. Een festival voor en door alle bewoners van Nijmegen Oud-West. Ondanks het ietwat druilerige weer was het een erg gezellige middag. De band 4Sensation en het smartlappenkoor De Kleppers hebben ervoor gezorgd dat menig voetje van de vloer kwam!

Ook zijn er verschillende workshops verzorgd door ondernemers van het Honigcomplex, waaraan iedereen mee kon doen.

Wilt u een beetje sfeer proeven? En ook een beetje kennismaken met de achterliggende ideëen van Allesbinder? Hieronder vindt u de aftermovie (gemaakt door Morris Maturbongs)

Foto-expositie

De foto-expositie is een langer lopend project van Allesbinder, waarin we bewoners van Oud-West gevraagd hebben om een foto in te leveren. Niet zomaar een foto. Een foto wat voor hen echt ‘West op z’n Best’ is. Een foto uit de wijk met een verhaal.

De ingediende foto’s én bijbehorende verhalen zijn in overleg met de wijkbewoners gebundeld en geëxposeerd. Het is een prachtige expositie geworden met ontroerende verhalen.

De expositie is de zien op verschillende locaties in de wijk.

Het zonnetjesproject

Heeft u al iets of iemand in het zonnetje gezet? Heeft u bijvoorbeeld behulpzame buren of heeft u veel bewondering voor iemand uit de wijk? Wij helpen u graag om diegene in het zonnetje te zetten omdat ze het verdienen.

Onze studenten zijn met een camera de wijk ingegaan en hebben aan u gevraagd: ‘Wie zou u graag in het zonnetje zetten?’. Bekijk hieronder de reacties!

Mocht u op het filmpje staan, en u hebt daar bezwaar tegen, laat het ons even weten.